01 Jul
01Jul

1 juli 2023. Vandaag begon de 2de (ingekorte etappe) etappe in de Tour voor @goedele___

We begonnen de dag met een rit van 20 minuten naar de startplaats om terug de rit te beginnen samen met @donnonsdesellesauvelo , of ja, dat was het oorspronkelijke plan. Helaas hadden we het verkeerde adres ingegeven en stonden we plots 70 kilometer van de startplaats verwijderd. Uiteindelijk hebben we dan verplaatst naar voor ons de nieuwe startpunt.
Het begin verliep vrij goed tot we doorhadden dat we een aantal gellekes waren vergeten dus hebben we verschillende tussenstops gemaakt bij verschillende apotheken. (Wie nooit een foutje maakt mag de eerste de steen gooien).
Het verdere verloop van de koers verliep min of meer vlotjes:
🚵‍♂️Er viel weer de gebruikelijke regen (want deze zijn we ondertussen hier al gewend)
🚵‍♂️Er waren weer veel beklimmingen . 

🚵‍♂️ Er waren genoeg medewielrenners onder andere weer Philip van Latem waarmee ze samen met goedele een stukje kon meerijden.
🚵‍♂️Enkel 1 keer dan wanneer de volgauto even moest lossen omdat het gebied afgezet was door de politie voor auto’s die niet in dit gebied woonden
🚵‍♂️Tijdens de rit zijn we weer door mooie groene gebieden gezien en de finish bevond zich dan ook dicht bij de kust wat wel heel prachtig was !
Al bij al een vrij leuke rit ondanks de verschillende tegenslagen die we deze rit weer hebben gehad. Op naar morgen ! #QUEENSTAGE 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.