31 Jul
31Jul

...en we gaan door 🙌 Net zoals wij in de Tour elke dag verbaasd naar onze ritgegevens keken, waren de @warriors_against_cancer_vzw dag na dag verbaasd over de vele giften en tombola-inkomsten die binnenstroomden. Voor een kleine vzw die moet vechten voor middelen om mooie dingen te kunnen doen, maakt dit alle verschil. Ook in hun naam: bedankt aan iedereen die meehelpt!
Voor je gift, maar evenzeer voor je steun, aanmoedigingen en het project mee bekender te maken. Naast het geld inzamelen, willen we onze boodschap maximaal verspreiden: gezond bewegen en sporten is oh zo belangrijk.
Iedereen die we kunnen inspireren en motiveren om gezond te sporten, is concrete winst. Dit is en blijft een voortdurend doel.

We bedanken ook graag alle projectsponsors en partners, die het Tour-project mogelijk maakten. Dankzij hen kan alle fondsenwerving rechtstreeks naar de Warriors gaan.
Ook bedankt aan iedereen die een tombolaprijs schonk aan het project: alle winnaars zijn inmiddels persoonlijk verwittigd.

...en wat nu?
We gaan door met onze fondsenwerving tot eind september. Alle verdere hulp is en blijft natuurlijk welkom!
Je zag misschien dat ons doelbedrag 20.000 euro is, om een sportief project te starten voor jongvolwassenen (18-35 jaar) die recent een kankerbehandeling ondergingen.
We kozen voor dit doelbedrag omdat het onze volle ambitie is om een project op lange termijn te starten, waarbij we jaarlijks jongvolwassenen sportief op weg helpen.
Goedele's ervaring leert ons hoe een waanzinnig verschil zo'n project maakt: fysiek, mentaal en voor je hele toekomst. Bedankt! 💖

Hoe Queen Stage verder gaat?
Dat weten we nog niet goed 😊 Je leest het hier 👋 Tot gauw 😘


#warriorsagainstcancer #queenstage #cycling #cyclinglife #cycliste #breastcancer #borstkanker #aftercancer #survivor 

@papillonfruit @grintamagazine @level_architectenstudio @ecopuur @camino_group @dicarmotorhomes @kalas_sportswear @concretehouse_etib @apotheekpuursfarma @beneensalucon @architect_beneensjef @apotheek_ruysschaert @hogeschoolpxl @fietsendewachter @saltandpepper.europe

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.