02 Jul
02Jul

Vandaag begon Goedele aan haar 3de rit, meteen ook de laatste op Baskisch grondgebied. De rit ging van Amorebieta naar het Franse Bayonne.
🚴🏻‍♀️Tijdens de eerste helft van de rit, viel er weer heel wat regen uit de lucht. Gelukkig heeft Goedele hier de voorbije dagen aan kunnen wennen ;)
🚴🏻‍♀️Vandaag fietste ook mécanicien Tibau mee met Goedele en de dames van donnons des elles! Hij was een grote steun tijdens deze etappe met ruim 2.500 hoogtemeters. Op de beklimmingen kreeg Goedele het af en toe lastig en moest ze de Franse dames even laten gaan maar gelukkig kon ze terug aanhaken na de middagpauze. Met dank aan Jose Decouwer, die de raad gaf om goed in te delen. Ze heeft tijdens het tweede gedeelte dan ook heel wat wattages minder moeten trappen.
🚴🏻‍♀️Na het oversteken van de grens met Frankrijk, begon de zon te schijnen. Het zorgde voor prachtige uitzichten en foto’s.
🚴🏻‍♀️De Tour kan nu echt beginnen, we veranderen vanaf vandaag elke dag van slaapplaats.
🚴🏻‍♀️Goedele gaf na de etappe aan dat ze zeer tevreden was over het wegdek, dit was vanaf het begin tot de finish in perfecte staat.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.