03 Jul
03Jul

Vandaag werkte Goedele haar 4de etappe van de Tour af, de eerste volledig op Franse bodem. De start lag in Dax, de aankomst 186 kilometer verder in Nogaro. Onderweg moesten 1500 hoogtemeters overbrugd worden, wat het een beetje makkelijker maakte dan de voorbije dagen.
🚴‍♀️ Zoals gewoonlijk reden de dames van Donnons des elles au velo in de voormiddag een stuk sneller dan in de namiddag. Goedele nam weer de verstandige beslissing om haar eigen tempo aan te houden en even af te haken. Ze werd goed ondersteund door de motards (vooral Ludovic). Later kon Goedele weer aansluiten.
🚴‍♀️We zijn 45 minuten eerder dan gepland aangekomen in Nogaro. Dit geeft wat meer ademruimte en tijd voor het avondmaal en ontspanning.
🚴‍♀️ Het weer was fantastisch. Geen regen en overwegend zonneschijn. Ook genoot Goedele van de prachtige landschappen, meerbepaald de wijngaarden en zonnebloemen die talrijk aanwezig waren in de rit van vandaag.
🚴‍♀️ De finish van etappe 4 was schitterend: een racecircuit! De dames Donnons des elles au velo mochten hier een ronde op rijden en sprinten naar de eindmeet.
🚴‍♀️ Ondertussen is de crew op volle kracht! In een latere post stellen we iedereen voor
🚴‍♀️ Het valt op dat er meer en meer mobilhomes langs de weg staan met supporters. Ze zijn allemaal opgewekt en zorgen voor een typische Tour de France-sfeer.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.